Jeftina putovanja - forum
Welcome, Guest. Please login or register.
September 10, 2010, 02:46:00 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Dobrodošli na forum sajta Jeftina putovanja. Registracija je obavezna ali se obavlja za dva minuta. Slobodni ste da pitate sve što vas zanima o putovanjima ili, pak, da podelite svoje iskustvo sa drugima.
125 Posts in 22 Topics by 107 Members
Latest Member: kukolnayaa
* Home Help Search Login Register
+  Jeftina putovanja - forum
|-+  General Category
| |-+  Destinacije
| | |-+  Bliski istok 2009 u zarko leto
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Bliski istok 2009 u zarko leto  (Read 438 times)
pedjalon
Newbie
*

View Profile Email
« on: June 10, 2009, 01:47:06 AM »

Zadnjih dana juna, ipak, krecemo na Blisko istocnu turu: Sirija, Jordan,mozda Sinaj, Liban. Znam da ce bti vruce ali drugi slobodan termin nemamo. Molim sve koji imaju iskustva da nam pomognu svojim sugestijama. Hvala.
miroslavg
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #1 on: June 10, 2009, 02:10:05 AM »

U Egiptu, Siriji, Jordanu sam bio prošle godine od sredine juna do prve nedelje jula. U Aleksandriji je bilo prijatno, u Kairu sparno a u Petri vrelo. U Palmiri je bilo 47, ali je izdržljivo u klimatizovanoj sobi  Grin Uglavnom svi funkcionišu dvokratno u Siriji i Jordanu.....od 06-12 i od 17-22h....
Sve u svemu, biće vrelo ali se da preživeti, osim ako ne doće neki fantomski toplotni talas kao juna 2007.....
ako nameravate da idete u Wadi Rum obavezno ponesite patike.... i neke lekove protiv prehlade....klima ubija....

pedjalon
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #2 on: June 10, 2009, 05:18:07 AM »

Patike i neke lekove protiv prehlade?
miroslavg
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #3 on: June 10, 2009, 05:25:34 AM »

Patike i neke lekove protiv prehlade?
Pesak je toliko vreo da ne možeš ni da zamisliš. Samo sa patikama ćeđ moći nesmetano da se krećeš.
A stalne promene temperature nisu dobre za organizam. U jednom trenutku nisam mogao da pričam koliko sam bio prehlađen.... uostalom, videćeš i sam kako to funkcioniše....
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: